O sistemu ZEDER

Autosigurnosni sistem ZEDER je nastao nakon Lavlje kandže i nastavio njenu dugogodišnju tradiciju na polju zaštite automobila. Kao rezultat dugogodišnjeg usavršavanja, zasluženo je zauzeo vodeće mesto u svetskoj industriji autosigurnosnih sistema o čemu svedoče i mnogobrojna priznanja.

Zeder sistem onemogućava krađu guranjem vozila, odvlačenje sajlom, i u slučaju krađe ključa za startovanje motora, lopovi nisu u mogućnosti da upravljaju vozilom.

Zeder sistem se ugrađuje u našem specijalizovanom servisu, postavlja se na vratilo upravljačkog mehanizma a elektroblokada vozilo blokira nezavisno od kompjutera i to sve po najvišim propisima i standardima Evropske unije.

Specijalna brava ima gotovo neograničen broj kodova. U sistemu postoji specijalni zub, koji izdržava opterećenje od šest tona. Neke tajne osobine Zeder sistema konstruktor je zadržao samo za sebe, a tiču se sigurnosti i predstavljaće iznenađenje za sve koji pokušavaju da otvore ili razbiju ovaj sistem. Uređaj otključava specijalni cevasti ključ. Kad se ključ izvuče sistem je zaključan i automobil obezbeđen.